Träning för företag

Träna med MalinDeMora & dina kollegor

Kom-i-form tillsammans med dina kollegor eller anställda och minska sjukskrivningarna. Förbättra din uthållighet, rörlighet och stärk dina muskler samtidigt som du stärker banden med dina arbetskamrater. Ta chansen att få träna på arbetstid eller i anslutning till arbetsdagens början eller slut. Jag erbjuder olika typer av gruppträning för företag som kan anpassas efter alla nivåer.


Exempel på gruppträningar som med fördel går att hållas utomhus i anslutning till er arbetsplats men även inomhus om ni har en träningslokal.

Kontakta mig för offert och upplägg

TeamWork

Träning Ett träningspass där deltagarna får träna i par eller i grupp och utföra olika övningar tillsammans. Fokus på att stärka både uthållighet, muskler och teamkänslan med kollegorna.

Cirkelfys

Träning med olika redskap såsom TRX, hantlar, medicinboll, gummiband m.m i stationer.

Fullbody Workout

Fokus på övningar med kroppen som redskap. Fokus på kondition, styrka, balans, rörlighet och koordination.

Core och Flex

Bålstyrka och rörlighetsträning i fokus. Redskap: kvastskaft.

Löpträning och Löpstyrka

Olika typer av övningar som främjar en bättre löpteknik. Samt olika intervaller som går att anpassa efter gruppens nivå. Ni kanske vill sätta ett mål och springa ett lopp tillsammans?

Backträning med stavar

Ett skonsamt träningspass för hela kroppen med fokus på kondition men även styrka och rörlighet. (Stavar finns att låna)

Kontakta mig för offert och upplägg

Andra nöjda företagskunder:

Interflora AB, Advokatfirman Steinmann AB, Navigate Consulting AB, Kvadrat AB, Top of Minds AB,  Stora Sköndals Förskolor, Electrolux AB, svenskt Vatten, Skepparholmen SPA & Konferens m.fl